Kaffe och sol på balkongen

Shoo alla underbara bloggläsare!
Sitter här i lägenheten och har precis duschat! Fräscht. Så nu ligger jag på balkongen, fett härligt väder så solar lite och dricker lite kaffe. Kollar dessutom på bilden på våran whiteboardtavla i skolan som Carro la upp på facebook igår som har över 8700 Likes hahaha! Galet. Bytingen<3
Iallafall så ska jag städa lite extra hårt idag nuråå eftersom att Daniel kommer hit, Confusing, right? Så innan det ska jag även träffa en kompis och efter 4 nångång så vetefan vad jag ska göra haha! Utgång står troligen på schemat nu iallafall!

Igår var jag som sagt på stan med Markusbabe! :) Vi åt typ godaste sushin på Sushibar och gick loss inne på H&M. Fick med mig en ny vårjacka, superfräsch! och 2st T-shirts. Äntligen har jag hittat en Sushikompis i jönköping Hahaha! Har typ en sportbag som matchar jackan också, kommer bli awesome att resa nästa gång!
Även fixat hårfärg då jag tycker att mitt hår ska bli ännu ljusare haha. Lite lagom kul med förändringar ju!
Ger er även 2 bilder, Första från sushin igår och andra från förra utgången där vi sitter i Limon!<3

You want a piece of me?

Shoo bloggen!
Sitter här i skolan, Ska snart dra ner på stan med Markus! :) Fett mys, men har shoppat sönder mitt kort så kan inte köpa nånting annat än på mc donalds hahaha! Fett illa. Det är typ heelt sönderslitet så det funkar inte i maskinerna hahaha. Aja whatever. Fixar ett nytt inom några dagar. Vi tänkte iallafall äta sushi och shoppa lite, men det lär bli sjukt svårt med tanke på kortet haha. Kanske funkar i bankomater dock? haha asså.
Men nu måste jag dra haha, Så vi hörs senare! :)
En låt som spelas jävligt mycket i hörlurarna just nu, Så sjukt skön! :)

Tro inte att du vet allt om mig för att du sett mig på bild

Shoo alla härliga människor!
Mitt liv är lite halvt underbart just nu, Har klarat uppkörningen och har teoriprov på måndag! Måste plugga som en get om jag ska klara det, men det gör jag nog! Sen är det lite hemskt också eftersom att jag har världens humörsvängningar haha. Skrattar ena sekunden och gråter i andra, say whaat?

Iallafall så var vi ute o fotade lite igår! Jag, Amanda, Belinda och ÄlsklingsCarro! Fast dom fotade och jag stod som modell haha! Men nu ska jag iallafall dra hem till kättilstorp till min kära familj! Ska även köpa med mig hamburgare på vägen haha, Fett mys! Hörs imorgon! :)

Men först kommer iallafall några av bilderna som Carro tog.
Foto: Fina Carro, Redigering: Jag!
Han bara stack iväg, utan att vända sig om.
Han springer snabbt iväg, kan inte vänta på nån.
Har alltid vart på väg, men är han framme nån gång?

UPPKÖRNING!

Assåååå shit haha, Can't believe that i've got uppkörning in like less than 2 hours. Taggar sönder med musik o kaffe så blir typ hyper hahaha. Kommer köra på väggarna<3 (Nej, inte vägarna. Väggarna.)
I förrgår vare iallafall lite chillkrök i daften, fett mys. Efter det åkte vi runt lite (Daniel hade inte druckit) så vi åkte in i en skog och det var sjukt mycket dimma och orangea lampor så det såg helt magiskt ut. åh.
Igåår så började dagen iallafall med solning på Daniels balkong haha, så grymt mys! Vi bara låg där i två solstolar och steekte! Inte för att jag direkt har fått nån färg, men endå haha. Efter det blev det en svettig bussresa hem och sen grillning med Mamma & Pappa, Vi åt entricote med klyftpotatis och massa olika såser haha, så sjukt gott!
Till sist så avslutade jag kvällen med en promenad med Adam haha, As usual gick vi till Mc donalds och tog en glass i det iskalla vädret.
Tänkte förövrigt också ge er bilder som jag inte redan har lagt upp på facebook denna gången hahaha!
Känn er speciella!


Lär se ut ungefär sådär om jag klarar uppkörningen! :))

Bussbloggen?

Shoo!
Har inte bloggat nu på ett par dagar, uppdateringen har varit sjukt kass. Ber inte om ursäkt, är ju endå min blogg haha. men anywaay så sitter jag på bussen mot göteborg haha, ska bli chillkrök med Dannebooy och gänget! :)
Överhärligt haha. Så nu åker bussen mot solnedgången, så grymt fint!
Igår var jag ute med Mandy, Aynur, Carro, Liiz, Ellen, Belinda, Amanda, Evelina och Felicia! hoppas jag inte har glömt nån nu, haha awkward. Får skylla på att jag fortfarande är bakis haha :))
Vi drog iaf ut på krogen, förfest hos carro! Så jäävla mysigt! bästa kvällen på sjuukt länge! Vi såå åkte limo till karlssons, fast vi gick in på centrum. Har redan planerat in nästa limoåkning haha, Fetaste på länge!
Vi var även på amor och shottade typ, det gjorde vi på centrum också haha. Vet inte hur mycket jag spenderade och det vill jag nog inte veta heller haha...
Dansade grymt mycket och drack tillochmed shots från nån random dude med hästsvans.. inte okej.
men whatever, inget hände. nu kör vi ikväll igen iallafall, och sålänge så får ni en bild på mig, carro och mandy utanför limon.
Bilden är sjukt suddig, men hur som helst :)


Budget

Tror tyvärr att detta är sant hahaha.


The dreams we had, the love we shared.

Shohej!
Sitter på toan i lägenheten och lyssnar lite på musik såhär klockan 05.55 en tisdagsmorgon. Ska snart hoppa in i duschen! Tänkte typ bara meddela er om att jag är singel haha, woohoo eller inte. Inte direkt nån nyhet, men känns ändå jävligt ledsamt att typ på riktigt bekräfta det för folk .. Därför tänker jag liksom byta ämne direkt haha, Igår sökte jag 3 olika sommarjobb! Får hoppas att dom tar in mig på nåt av dom haha, tror det hade passat mig grymt bra!
Har dessutom fått typ 6 nya vänförfrågningar på facebook sen jag la upp den där bilden jag la upp igår där haha.. orka att folk typ verkligen gillar när man klär av sig hahaha! men skit samma, behöver vara lite ego just nu, känns inte alls bra att bara lyssna på andras problem när man känner sig som en tvättsvamp fylld med känslor typ hahaha. orka bry sig haha.
Puss o hej, Leverpastej eller nåt haha.

Your too young, your heart will never leave you.


Fuck him, Fuck everything. Fuck him, my everything.

Måndagen den 19'e mars

Heey alla söta människor tillbaka i verkligheten denna måndagsmorgon.
Sitter här på engelskalektionen och slutar strax. Vi håller på o jobbar med nån uppgift om översättningar haha, går lagom bra. Igår träffade jag Jakob typ en stund och vi var typ bara hemma hos mig och åt chips haha. Men det var trevligt iallafall. Sen sov han hos mig och Daniel och vi stressade upp vid halv 8 imorse. Kaffe och en ostsmörgås stod på menyn och efter det så åkte vi ganska direkt. Då vet ni. K Victor, K.
Idag ska jag however bara försöka plugga körkortsteori typ efter skolan, har typ provet om 2 dagar haha! Fett jobbigt, kommer absolut inte klara det. Men skit samma haha, ska göra mitt bästa.
Fett skön låt dessutom, lyssna lite och ge den lite tid i början bara haha :))

Pokerface

Shoo bloggen!
Får börja med att be om ursäkt för hemskt dålig uppdatering, men det brukar bli så på helger haha. Sämst, jag vet. Iallafall så har jag varit hemma hos Adam en stund ikväll med Sandra och Linnea. Vi spelade typ charader och det var grymt kul! Innan det var jag hemma och åt mammas köttgryta, lätt bästa som finns! Ännu mer innan det har jag typ bara varit i lägenheten och pluggat med Danne och varit på skroten och letat efter bromsskivor hahaha! Känns väl som jag, eller? :) Det är så mycket som ni inte vet om mig haha. Har dessutom börjat följa en ny serie nu om någon verkligen läser ner hit, men den heter The river och handlar typ om en försvunnen person som ska räddas av hans familj och ett kamera team som gör ett reportage om allting. Filmad lite typ som "Paranormal activity" stuk och verkligen grymt bra och fett läskig!
Jag imorse vid frukostbordet med ivar hahaha! Så sööt är min lilla hund! <3

Håribelt

Shoo bloggään!
Sitter här med Jonna och tittar på hennes stalker. Vi håller på o slingar hennes hår och snackar skit om allt och inget :) Nu ska vi strax skölja ur och det ser blondt ut. Innan idag så har jag varit i skolan och haft religionsredovisning typ, och efter det så har jag varit ute o gått med markus från skolan till öb och därifrån till stan! Väl på stan ringde Adam så vi drog och köpte en kaffe och sen gick hans moped sönder så han drog hem haha. Kort därefter kom älsklingsjonna hit och nu sitter jag här.
Strax ska hon åka och då blire att dra ut o springa en sväng till min mammas stora förfäran, hon hatar att jag är ute o springer på kvällarna hahaha.
Jag och min snygga väns hår. HAHA,
Men nu ska jag dra ut o springa en sväng, Hare :*

Laxfilé

Men hur fan kan ni va så otroligt jävla skumma? att ni vill ha nån som knarkar, slåss och är för dumma?
När det finns så jävla många som är bra, men jag vet att det är en bad boy dom vill ha.
Shoo bloggen!
Sitter här i lägenheten och hungrar sönder, ska precis göra en typisk studentmiddag typ, till frukost haha. Det blir Stekt laxfilé med nudlar och stekta morötter. HAHA. men endå. Fett awesome, så atteh ah. Men annars så äre bra, fett seg så har startat kaffet också, awesööm! <3
men men, måste typ laga mat nu haha, Puss!
100% Oredigerad på mig från igårmorse haha!

Jag skrattar istället för att gråta, är så rädd för att visa mig svag.

Shoo älsklingar!
Till skillnad från rubriken så är jag faktiskt jävligt glad! Har fetaste disken att ta hand om, men jag är glad endå. I förrgår startade ett nytt kapitel i mitt liv, en nyttigare vardag haha. Ska försöka lägga upp lite mer om träning osv hur man gör för att må bra!
Men nu skiter jag fan i att skriva massor för jag är trött, så kommer bara ladda upp massor av bilder från idag och igår! :)
New in: Frisyr, Glasögon, Shorts, T-shirt osv..
Kysshaaj :*

Jag vet att ni bara gillar mina håriga ben

Shoo alla vinterklädda svenskar!
Sitter här i skolan på Fotografisk bild A och har shorts på mig. På bussresan hit var det jättevarmt och blå himmel, nu är det grått ute och inte alls lika varmt och härligt. Men jag är glad endå haha. Verkligen varenda människa som har sett mig har kollat snett på mina ben haha, men jag vet att ni bara gillar't. Svenskar är så sjukt dåliga på att sticka ut lite, man måste faktiskt våga vara sig själv!
Dagens outfit, bilden stulen av liiz!

När man släpper taget tar man första steget

Godmorgon alla gaybloggar och kissies!
Sitter här och har försovit mig lite trots mina 19 alarm i mobilen. Duktigt Victor, men det är troligen för att jag var ute o sprang en timma igårkväll, helt sjukt vad trött jag blev. Men det var grymt skönt faktiskt! Sprang på som en Get typ både till Elljusspåret och i det och hem igen. Fett läskigt dock med mörkret i skogen runt spåret, men det gick bra haha!
Nu sitter jag iallafall här och dricker kaffe och ska börja röra mig mot skolan strax. Tar mopeden idag när det är så fint väder! Kommer bli sånt superväder som igår ju, awesome! Ska träffa Jonna efter skolan också! Fett bra dag haha <3 Men nu måste jag hoppa in en snabbis i duschen o sen dra mig mot skolan! Puss :*
Har glömt att visa min nya mössa, Fett söt ju!
Vi hade fett med delade åsikter om färgen, men den är rostorangeröd helt enkelt.

Fotovandring

Shoo alla hurtbullar ute i sverige.
Jag har precis kommit hem från en fotovandring med Ida och Jensan, Vi var ute o gick vid tändsticksområdet och klottertunneln typ och snackade massor och fotade haha. Asmys iaf! Sen gick vi till Café Nyfiket och fikade där. Asmysigt och jättetrevligt! Dock var det typ sump i kaffet, så det var lite äckligt faktiskt, men sa ingenting för att dom var trevliga haha. Nu tänkte jag iallafall vara typ övernyttig och dra ut o springa! Tänkte dra igång detta på allvar nu och tänka på min kropp haha, är inte nyttigt att bara äta massa onyttiga saker hela tiden och aldrig motionera, även om jag inte blir direkt tjock så är det ju inte bra för kroppen.
Dessutom tog ida troligen världens snyggaste bild på mig haha, elleeerrr?
Men vi hörs sen efteråt så ska jag berätta hur det gick med springningen, Ciaaao!

Sommarvärme!

Shoo!
Helt galet härligt väder ute, så drar ner till stan med Ida en stund! Hon skulle fota en tjejkompis lite så då kan jag vara med sålänge så ska vi typ gå på stan lite sen o bara mysa i vädret! Så vi hörs senare bloggään, men tills dess får ni en awesome låt där under bilden haha, Puss :*

Måndag morgon

Shoo alla människor och inte människor.
Sitter o lyssnar lite på Nrj och dricker kaffe typ! Vart alldeles för depp för att gå till skolan imorse när jag vaknade, så jag somnade om igen. Fett illa och måste verkligen gå i eftermiddag, Får ju inte missa för mycket skola! Äter även min specialimporterade macka från både Skåne och Göteborg haha, Kycklingcurry med ägg, tomat och gurka, så sjukt god!
Twentyfour seven, three sixtyfive a year and we know that the end is here. You can´t stop me now.

Jag saknar dig så mycket att det gör ont

Vet att du inte förstår hur mycket du betyder för mig..

Buss 830 Mot Jönköping

Shoo alla härliga människor!
Sitter här på bussen nu och ska precis ta upp min macka från skåne's som jag köpte med mig på väg till bussen, helt äckligt goda och grymt billiga! Så om ni är i mölndal och vill ha en billig och asgod macka, jag svär fråga nån om vägen till skåne! :) haha älskar namnet också.
Helgen har iallafall varit sjukt festlig och verkligen stört ledsam samtidigt. Har nu festat i 3 dagar i rad, Torsdag, fredag och lördag haha! störd kille, men det var gött! Vi hade chillkrök i fredags i daften, var grymt härligt att träffa både Tb och Filip och Cissi! :) Saknade människor verkligen. Sen på lördag var det "25" årskalas för daniels mamma, ashärlig kväll :)
Men sen idag har vi bara tagit det fett lugnt typ, kollat på en film nu på kvällen och innan det så åt vi på subway! Träffade även Ewe och hennes nya valp, världens finaste verkligen! Så jävla sööt!
Kan ju ioförsig bara lägga till att jag även är typ-singel nu på obestämmd framtid :(
/Vill dö

På bussen!

Shoo bloggen! Sitter på Swebus mot Göteborg nu, igen haha. Var sjuukt nära att jag missade den eftersom att jag inte hade bokat biljett på internet innan så jag bara åkte ner och den var självklart fullbokad haha, men det löste sig endå. Tror jag ska ta skolkortet till borås nästa gång och ta swebus från borås, kostar typ hälften haha, även om detta är grymt billigt endå!
Igårkväll hade Jag, Adam, Jonna och Linnea lite Chillkrök hemma hos mig haha, fett mys! Vi spelade ölspel och jag har aldrig med vodka haha, blev liite lagom full. Men det var asmys iallafall, Adam och Linnea drog väl typ vid 2 nångång och då somnade jag direkt typ haha, sen upp vid 10, stressade jag ner till stan vid 12 för att ta bussen som jag höll på att missa, men endå.
Nu sitter jag iallafall här och Daniel ska hämta mig på stationen, fast han lär ju komma försent så jag tar nog en kaffe innan det haha.
Till vänster, jag i förrgår. Till höger, jag igår!
Men nu är jag snart framme faktiskt, haha har gjort massa annat under tiden jag åkt så det gick jättesnabbt! Men jag tror inte heller att jag kommer kunna blogga så mycket nu i helgen, men får se om jag klämmer in nåt inlägg haha. Annars får ni överleva ändå!
Puss på er alla saknade människor :*

Steak house terrasen a6

Shoo bloggen!
Jag, Aynur och Liiz var och lunchade innan på Steak house på a6, och vi hade sämsta upplevelsen typ. Personalen var grymt konstig, han bakom kassan frågade Aynur om hon inte kunde läsa svenska med grymt otrevlig ton och kollade fett snett på liiz när hon beställde en barnhamburgare typ. Sjukt dålig service!
Dessutom hade dom inga varningar om varma lampor över buffén så jag brände mig på översidan av handen, gör fett ont fortfarande haha.
Nej men dom får en fet diss faktiskt, går inte dit igen.
Dock så var laxen fett god i buffén.

Sorry för kvaliten haha, Tog bilden från liiz blogg!
Nej men nu sitter jag iallafall på Religionlektionen med en MochaLatte i handen från Espressohouse, Grymt god! Skulle lätt kunna döda för en sån haha, eller vad fan skriver jag? nä men asså den är jättegod. Vi jobbar typ med kristendomen och olika grenar inom kristendomen typ. Dubstep i hörlurarna dessutom, känns kristet.
Puss :*

I´ve walked this road so many times

Borås 60, Rondellen 40, Ulricehamn 30, Bottnaryd 20, Olsbo 10 - Minuter kvar till Jönköping.
Dör av uttråkning typ så sitter o laddar ner massa musik! Det är bara en halvtimma kvar nu av resan hem, men ångesten börjar redan kännas i ryggmärgen. haha what? nej men ni fattar, asjobbigt att åka hem igen efter bara några timmar, men det var endå jättevärt det. Åker tillbaka nu på fredag, tack gode gud för det. Då stannar jag tills söndag iallafall! Men nu ska jag hoppa av bussen typ och åka hem i ångest på min iskalla moped haha.. </3
Liiz gjorde redigeringen, snodde bilden av henne :)
I look high tyyp!

Safe house sushi

Shoo bloggen!
Sitter på bussen hem nu från Göteborg, och försöker att intala mig själv att jag ska tillbaka snart och inte känna mig allt för ledsen. Jag har varit på Nordstan och köpt en mössa och ett awesome skärp, Varit på Shock och köpt lite nitar till mina shorts haha, blev större än jag ville ha egentligen, men det kommer nog bli awesome endå! Efter det kom Daniel och hämtade mig och sen åkte vi på Bio med hans syster. Vi såg Safe house som handlade om nån CIA agent typ och alla dog typ, haha asjobbig film för jag hatar när folk dör i filmer haha! Men den var awesome, se den! :)
Sen var vi och åt sushi på Din sushi Frölunda torg, dom har godaste sushin, svär på gud. Var dessutom gryymt länge sen jag åt sushi, så jag dör helt sjukt gott var det.
Standard!<3

Borås!

Märks det att jag har tråkigt på bussen?
Fett fin bild dock hahaha!
Nu börjar vi iallafall närma oss Göteborg, har precis passerat borås. Sitter jämte en jättetrevlig engelsktalande kille som spelar ett nytt spel, så vi sitter med varsin dator i knät haha. Awesome! synd bara att vi nästan inte får plats trots att vi båda är smala haha. Vädret kan ju inte vara bättre än såhär, trodde att det skulle regna idag av någon anledning haha. Men anyway.
Idag ska jag försöka hitta till Shock och handla nitar, efter det ska jag ta en kaffe all by myself typ. Får väl se om jag hittar nåt trevligt matställe också och nåt sällskap kanske? Vill helst inte gå här i två timmar helt själv!
Men nu ska jag fortsätta med min härliga bussresa typ, Ha en härlig dag allihopa och njuut av vädret! :)
Uppdaterar ikväll sen igen, Puss :*

Äntligen!

Shoo bloggen!
Nu sitter jag på bussen mot mitt älskade Göteborg, Har varit den troligen mest stressade morgonen i mitt liv typ, hann inte dricka upp kaffet, hann inte platta håret, höll på att bli påkörd av en gammal gubbe på väg till bussen haha, Trodde dessutom att jag skulle bli stannad av polisen haha, dom har nån sånhär kontrollvecka nu typ i Jönköping, men det blev jag inte som tur var och nu sitter jag iallafall här. Skönt!
Haha söt bild eller!?

Den sista dokusåpan

Shoo alla söta läsare där ute i världen.
Sitter här och har precis kommit hem från vätterstranden! Var där och grillade med Jonna, men det var helt sjuukt kallt så att vi höll på att dö typ, men det var fett värt det endå. Sen efter det gick vi till SF bio och värmde oss lite haha, det var en sjukt störd brud som satt där också som kollade sin killes mobil och blev helt fucked haha, in public dessutom. Började gråta för att hennes kille hade svarat en annan tjej innan han svarade henne på facebook. Stöörd haha. Anyway så får ni 2 bilder från grillningen, fett mörka blev dom men endå!
Nu sitter jag iallafall och kollar på den sista dokusåpan, alltså så jävla störd serie HAHA!
Kommer läätt att följas iallafall.
Daniel paris är ju med, daah?
Skäggig kille gillar korv!

Galet härlig dag!

Shoo bloggen, Vädret är underbart!
Har varit ute i flera timmar och fotat och lekt med Finaste Natalie och Aynur! Så grymt värd skoldag, dessutom har jag bokat biljetter till Göteborg imorgon, så grymt härligt! Varför kan inte alla dagar vara som den här? haha nu efter skolan ska jag dessutom åka o grilla på Vätterstranden med Jakob och Jonna. Typ världens mest mysigaste ju, kommer bli awesome!

Feels like summer, äntligen!

Hon häller sina promblems i en hushållsmaskin

Shoo morgoninlägg! Känner mig fett duktig för att jag kom upp innan 8 iallafall hahaha! Ska precis åka till skolan nu så att jag inte kommer försent. Har annars druckit morgonkaffe nu, typ det bästa som finns, varje dag. <3 Love my life! :) Min frukost bestod annars bara av en skål med fil haha, fett lame. tänkte äta frukost i skolan sen så. Ser typ jättejobbig ut nu med morgonfrisyr på hög nivå haha, men Whatever.
Har föresten blivit jättekär i mitt gamla Peace halsband, Går typ inte ut utan det på mig haha. Men äre inte lite gulligt?
Hiss eller diss på peace märket?

Nitar, Shorts & Shock

Shoo bloggen, nattinlägg en söndagsnatt som den här.
Sitter o drömmer mig bort om nitar och om Göteborg, och dessvärre kommer jag att få båda drömmarna i uppfyllelse just denna veckan! :) Ska till göteborg både på onsdag och på torsdag/fredag och kommer stanna tills söndag! Underbart, har saknat alla där så sjukt mycket. Och när jag endå ska åka dit på onsdag så tänkte jag passa på att hoppa in på shock en sväng eftersom att jag har planer på att fixa till ett par Jeans jag köpte för ett tag sen. Har redan slipat till dom lite och klippt av dom så att det är Shorts nu. Skiter ärligt talat i om Jeansshorts kommer att vara ute i sommar, dessa kommer att bli underbara!
Men men, back to reality.
Imorgon ska jag operera mig, känns inte så bra. Ska upp till ryhov vid klockan 13, först röntgen sen operation.
Känner mig precis som en blandning av dom här två ansiktsuttrycken, typ ett irriterat och ett ledset haha.
Men laame haha Godnatt söta människor! :) Hörs imorgon :*

Helger = Dålig uppdatering

Shoo älsklingar!
Jag veet att jag suger på att uppdatera på helger haha, men det får ni nog stå ut med ibland.. kan försöka bli bättre om ni vill? :) Haha anyway så gör jag en punktlista om helgen typ!
* Fredag, Träffade Jonna, Fikade på Ikea, Åt pizza på en sjukt ofräsch pizzeria haha, Träffade Headshot + Daniel på kvällen, åkte o handlade i Daniels nya bil (heelt ny fokus, så jävla fin!) och myste med kortspel efteråt haha!
* Lördag, Träffade Adam & Linnea, Grillade på Åsasjön och frös ihjäl haha! Efter det blev det Vin, god mat och skräckfilm hemma hos mig med Mamma & Daniel.
* Söndag, Forever alone med körkortsplugg i lägenheten efter en långpromenad med ivar haha, fett mys dock! Ikväll ska jag slinga mammas hår och kanske laga mat typ.
Men just nu sitter jag hursomhelst o pluggar haha, så vi hörs senare ikväll! Puss :*

Mordkväll

Shoo alla söta människor där ute!
Sitter här i lägenheten nu och har precis diskat världens fetaste disk. Som tur är har jag iallafall diskat klart nu så sitter o kollar på Criminal Minds, typ världens bästa serie ever. Har blivit skadad av mamma haha, shopaholic, inredningsintresset och mordutredningar kommer från henne.
Innan jag kom hem o diskade så var jag i skolan typ, och efter det så var jag på ikea med Markus! Vi tog en kaffe och snackade om allt från barnfoster som hette Alize till galna stalkers och norrland haha, man behöver verkligen sånnahär dagar ibland. Men nu är klockan feett mycket så jag ska sova nu haha, men ni kan få en bild från när jag drack kaffe på balkongen häromdagen med mitt schleetna hår haha!
Puss o Godnatt :*

RSS 2.0