Hittade en kompis..

.. som satt i min trädgård och tittade på mig när jag stod o tittade på honom.
Sen hoppade han iväg, då tog jag honom.
Brukar gå ut o gå med honom i koppel nu och döpte honom till Britt-Marie. Det är så fint med dubbelnamn.

Treårsdagen gick obemärkt förbi

Don't look back in anger, I heard you say.
Treårsdagen av misshandeln gick för första gången obemärkt förbi för en vecka sen utan att jag tänkte på det alls. Skönt att inte omedvetet tänka på det längre! Igår träffade jag Jonna, vi har inte träffats på hur länge som helst så det var jättekul verkligen! Hämtade upp GA också och vi åkte runt lite i min bil och drack kaffe osv. Blev stannade av en cykelpolis för att jag hade glömt att sätta på lamporna hahaha! Idag ska jag iallafall jobba om 25 minuter, sen ska jag träffa Becca ikväll! Ska bli jättemysigt verkligen! Vet inte vad vi ska göra men det blir nog kul iallafall! :)
Här får ni lite bilder från dom senaste dagarna!
Markus & Mercan på väg ut till bondstorp i förrgår, Nära dödenupplevelse efter nära dödenupplevelse.
På väg ut till bondstorp, Suddig bild men ändå.

Come back and haunt me

Vissa dagar, speciellt nu på hösten.
Kan man känna sig lite nere, det är kanske lite så jag känner just nu..
Men jag vet att det kommer gå över, Har världens mest underbara jobb, Hela veckan inbokad med massa roliga saker som att jag ska träffa Markus, Becca, Jonna och på Fredag så ska jag på 19års fest hos älskade Mandy!
På lördag åker jag till Göteborg igen och träffar finaste. Hade helst velat stanna där och komma bort från allt ett tag, men det får bli nån annan gång. Anyway, Sist jag var i Göteborg, alltså i helgen, köpte jag en jättefin teservis som jag letat länge efter, kanske slänger upp en bild på den nån dag här i veckan. Men inte nu, börjar jobba klockan 07.00 imorgon så jag måste verkligen sova nu. Godnatt! ♥

My milkshake brings all the boys to the yard

Tjuu din gamla blogg!
Sitter här på rummet och äter marabou vitchoklad, Har precis tittat på Xfactor och nu ska jag gå o lägga mig o titta på senaste avsnittet av Ung och bortskämd haha. Mysigt! Idag har jag gått upp vid 07.00 och kom hem 19.15 från jobbet, Lång dag men det är alltid kul att jobba haha. Nu är iallafall längsta dagen avklarad denna veckan och jag har typ ingenting planerat förutom att jag ska träffa Markus på onsdag och ska köra mercan till Göteborg på lördag haha. :) Vill ni se två otroligt fina bilder på honom föresten? Tog dom när jag var i Eksjö med Markus i hans pappas grustag! Stängda grindar dit in dock, only Vip. Sorry ni som frågat<3
Ni har inget annat val än att se dom föresten.
Den sista bilden är på Markus fina Renault Laguna 1.9dci -98 med dragkrok som har gått 14100 mil och är precis nybesiktigad med blanka papper! Otroligt snål är den dessutom, dricker runt 0.5 liter diesel/mil. Den är mot förmodan tillsalu dessutom, så skriv i kommentarerna om du är intresserad så kan han höra av sig till dig! ;)
Anyway!
Nu ska jag lägga mig faktiskt, men vi hörs nån dag! ;) Godnatt :*

Hej älskling

Ehehehehe love my life.
Idag har jag jobbat, direkt efter jobbet så åkte jag hem, åt, åkte till Tidaholm och köpte en förstabil till mig! Det är en söt gammal Mercedes 190E från 1988. Den har både rost och några fel, men den är jätteskön att köra och jag är jättenöjd förutom att jag hade punktering när jag kom hem med den. Men får åka o köpa ett däck imorgon typ så får vi se om jag kan lösa det kanske.
Här får ni en bild iallafall! 
Den är både söt, skön att köra och har lite personlighet + extraljus. Precis vad jag ville ha.

Working nine to five

Fast ändå inte, för jobbar faktiskt 09.00-18.00 i vanliga fall nu för jag har skaffat mig ett jobb!
Jag är liksom lycklig nu. Har åkt o kollat på 3 bilar, en i borås, en i kalmar och en i örebro haha. Ingen av dom var dock tillräckligt fin så jag fortsätter att leta. Men nog om det! Har jobbat nu i två dagar och ska gå o lägga mig för att jobba min tredje dag imorgon. Underbart! Jag jobbar som miljöinformatör på Vätterhem nu faktiskt och trivs efter två dagar fantastiskt bra. 
Annars har jag haft en otroligt rolig kväll med Markus, Vi har först åkt runt och nästan kräkts i hans bil, sen gick vi på stan och jag köpte ett fint halsband med ett kors på, inte direkt för att jag är troende kristen men tycker att det var fint ändå. Sen köpte vi varsin grillad kyckling och satte oss på en brygga mitt på munksjön och åt med fingrarna. Vi kände oss som grottmänniskor och troligen så har jag aldrig ätit på ett sånt sätt innan haha. Kvällar som dessa gör livet så galet härligt. Saknar förövrigt Daniel massor som är i Norrland just nu haha, hade velat följa med honom dit men jobbar ju. Lite synd men det kommer nog fler tillfällen! :)
Här är mitt nya halsband iallafall, tycker att det var fint. Fett mysig tröja dessutom, ser ut som en björn.

Men nu ska jag gå o lägga mig faktiskt, måste upp tidigt imorgon. Ska dock bli galet härligt med helg, ska försöka att inte festa så mycket och bara njuta av ledigheten genom att köpa en bil? haha försöka iallafall.
Godnatt på er och hoppas att ni mår bra, för det gör jag! :*

It doesn't matter what you heard, we are the people who rule the world

Hejsan! Livet är lite awesome just nu, igår fick jag reda på att jag har fått jobb som informatör om källsortering. Ska bli jättekul! Det innebär även att jag äntligen (!!) får köpa bil osv. Så sitter på bussen hem från Göteborg för att skriva på papper osv. Trodde att jag skulle missa bussen när jag vaknade imorse och såg att bussen gick om 25 min. Galet stressigt men vad gör man inte för att hinna?
De senaste dagarna har också varit bra, Träffade Mandy på måndagskvällen, jag åkte till Göteborg i tisdags efter arbetsintervjun och väl framme har jag bara tagit det lugnt och myst. 
Senare idag ska jag iallafall träffa bästa Markus, Vi tänkte gå på stan o kanske (har inte frågat honom än haha) träffa en kompis o hans kille som är i jkpg nu på en fika eller nåt :)
Men nog om det, Här har ni lite bilder från dom senaste dagarna!
Men nu ska jag iaf  fortsätta min otroligt händelserika bussresa osv..
Ska faktiskt försöka skriva här oftare, har bara inte tid just nu x)
Men ha det bäst sålänge :*

RSS 2.0