Ett helt vanligt vardagsliv

Sitter här i sängen jämte min röda retro pinn-pall som datorn står på. Aux-sladden är 5 meter och kopplad till 80-tals stereon som min mamma köpte när hon flyttat hemifrån. Till vänster om mig står en 50-tals klocka i koppar och mässing, den står precis bredvid dom 4 kaffekopparna från Rörstrand, Hanna. 3 stycken av dem är uppdruckna sedan innan medan den fjärde koppen är full av kaffe med mjölk i. På hurtsen som kaffekopparna står på finns även en gammal skrivmaskin från början av 1900-talet, en dagstidning från 1971, en gammal lampa från ungefär samma årsgång, en gammal kikare, en mellanstor palm och två porslinägg. Där finns även en trådlös telefon som ligger och väntar på att bli laddad.
För att få till en lyckad retrostil ska man inte bara köpa gammla saker, utan även kombinera dem med ett modernt vardagsliv för att få en lyckad touch på det hela. Det gör ingenting att det ligger lite kläder på golvet, lite disk på nattygsbordet och att papperskorgen inte är tömd på ett tag.
Det är vardagslivet som jag lever och som jag vill leva. Älskar livet.
Två mysiga gamla bilder som inte har nånting att göra med texten!

Details

Hejsan bloggen! Städade mitt rum häromdagen och fick fram massor av små detaljer i mitt rum, Och alla vet väl att det är dom små detaljerna som gör hela rummet? Älskar alla mina små antika saker haha!
Bild 2: 2 Stycken otroligt söta gamla porslinsägg köpta i en antikaffär i Eksjö! älskade livet när jag köpte dom haha.
Bild 3: Antik Kikare som jag köpte på en loppmarknad i Lund av en full gammal herre som rökte pipa för 40 kr. 
Bild 4: Kan vara mitt senaste fynd, En kopparklocka från 50 talet. Köpt på en secondhandbutik i Jönköping.
Bild 5: En gammal sliten jättesöt röd pall som jag fick av en kompis som skulle slänga den. Mitt senaste projekt!
Bild 6: Gammal expressen tidning från 1971, Tycker att den är sjukt fin.
Bild 7: Min gamla vackra skrivmaskin som jag köpte på en loppis i skåne för 5 kr för några år sedan, Tycker att den ger en härlig känsla i rummet!
Men nu måste jag åka till Jobbet, Ha det bra! 

Rökning dödar men blir bra på bild

 
Update. Har fått min första lön, varit hos tandläkaren, bytt till vinterdäck på bilen och livet flyter på bra! Var i Göteborg i helgen och det var jättemysigt. Låg typ o kollade på film hela helgen, awesome! 
Ska nu spara massa pengar för att kunna köpa en sommarstuga, en liten stuga som man kan fixa lite med och göra lite som man vill med. Helst vid en sjö, har redan bestämmt mig för vilken haha. åh.
Lovely men nu måste jag dra till jobbet! Haa deet!

RSS 2.0