Är du ensam i din nakenhet, dina blåmärken och valkar.

Hey bloggen! :)
Sitter här i skolan på medialektionen denna måndageftermiddag några minuter efter klockan 13. Lyssnar på Kent - 999 just nu och bara njuter av livet och av närvaron av mina älskade klasskompisar. Puss på er. Tänkte lägga upp några bilder nu från vårat "Into the wild" projekt nu där jag står modell och Amanda, Caroline och Belinda har fotat.

Foto: Amanda Jensen
Foto: Amanda Jensen
Rökning dödar!
Foto: Amanda Jensen
Foto: Belinda Lihaug
Foto: Belinda Lihaug
Foto: Belinda Lihaug
Foto: Caroline Florens
Foto: Caroline Florens
Foto: Caroline Florens
För övrigt så har jag köpt min brors gamla dator och ska börja spela massa spel nu haha, fett nördig är jag! Så ska iväg till media markt idag och försöka köpa en fläkt till datorn eftersom att den är sönder. Men annars så är livet ganska underbart just nu! Ska dra ut på onsdag med älskade Jonna, Ska iväg till Johannes senare idag och annars har jag nog ingenting planerat denna veckan förutom en promenad med Jonas, Skönt!
Men nu måste jag fortsätta jobba, Lämna gärna en kommentar om bilderna! Puss :*

This is a sickening joke

Shoo bloggen!
Sitter här i skolan och ska strax dra härifrån för att träffa Johannes en sväng o sen ska jag hem till kättilstorp. Vet inte riktigt vad jag ska skriva eller hur länge sen det var jag uppdaterade nu, men kan ju skriva lite vad som har hänt dom senaste dagarna! Blev påbackad utanför Mc donalds för ett tag sen haha, Har varit ute på massa roadtrips, Var ute i Tenhult igår och blev idiotförklarad när jag försökte köpa kaffe på en pizzeria haha! Testade även Calippo shots, var sjukt god och påminner massor om barndomen! Ett måste inför sommaren. Funderar på att dra ihop ett gäng och dricka lite ikväll, vore awesome.
Imorgon ska jag iallafall träffa Danne, Åka till borås med mamma o köpa en Lampa, Sen på lördagen blir det försenat påskbord med morfar o hans släkt, Sen på kvällen blire cruising med Björn och Johannes medflera! Ska bli fett kul! :) Ska få åka med Björn denna gången haha, slipper jag åka med Mammas bil..
Men uppdaterar mer senare ikväll haha, tänkte lägga upp bilderna från vårat "Into the wild" projekt! :)
Känner lite såhär inför skolan just nu..

But had me believing it was always something i had done

Shoo bloggen!
Har börjat fundera på en ny design här snart kanske? Känns som att den gamla är lite höstig, och den är ju från i höstas så. Funderar på nånting med grönt eller helt enkelt nånting nytt haha. Gult eller orange? Vi får se haha.
Menmen, Jag är hur som helst frisk nu! Känns awesome. Har träffat en ny kompis dessutom haha, Johannes heter han :) Fett schysst, så har umgåtts med han massor den senaste tiden! Igår var Jag, Johannes, Jakob, Jonna headshot och Adam ute i lekeryd efter att vi hade varit o kört offroad i skogen vid Jakob haha! Sen drog adam o vi åkte o handlade, för att sedan sätta oss i min lägenhet o bara snacka o så.
Awesome kvällar med fina människor är guld värt!<3
Kommer ni ihåg denna bilden? Från fina Carolines födelsedagsfest haha!
Så grymt rolig kväll det också, ångrar fortfarande att vi åkte så tidigt haha.

Sitter o funderar på om det har hänt nåt mer sen jag uppdaterade sist haha, Elmia bilmässan med massa goa folk, Streetrace vid hyltena hahaha! Så sjuukt fett! Varit ute o gått o bara levt livet dom senaste dagarna, Försökt att inte tänka på framtiden haha. Måste börja söka jobb igen, klarar mig inte utan bil, och klarar mig inte med bil utan jobb. Verkar bli utgång imorgon med finaste Jonna, Awesome! <3
Ska försöka börja uppdatera oftare, Puss! :*

I hope you lay down in your sleep and choke on every lie you told.

Shoo bloggen!
Kysser mitt ex oftare än jag uppdaterar här haha. Orka det ordet föresten, vadå ex!? haha piss off.
Tänkte typ bara skriva att allt är bra med mig, förutom att jag är dödsförkyld typ haha. Hostar heela tiden och känns som att min näsa rinner bort från mitt ansikte, fräscht va?
Äter dessutom mer godis just nu än en gravid kvinna med mens. Alla går ju typ ner i vikt när dom är sjuka, så orka följa strömmen haha.
Just nu bara saknar jag allting.
Daniel, Alla vänner både i och utanför skolan, Lägenheten, Att mysa med nån, Lärarna, Vädret, Att vara frisk, Att få svar på en jobbansökan, att sola, att fika, att åka bil, att vara ute på landet och att vara liten.
Saknar att inte behöva oroa sig över nånting och saknar att inte behöva känna rädsla för att bli lämnad ensam kvar. Är sjukt deprimerad över att våran klass ska splittras och kommer att gråta extremt på skolavslutningen.. Ni betyder så sjukt mycket för mig, vet inte vad jag ska göra efteråt.
Blööh orka leva haha. :(
Dessutom fett saknad tjej på bilden! :(

KÖRKORT!

Shoo!
De senaste dagarna har gått åt till att köra bil, och nu i dagarna kanske det också blir att köpa en egen bil. Beroende på hur allt ser ut med lillpeggan osv.. men det vore fett o ha en egen bil helt enkelt! :) Köpte en bil-laddare till mobilen igår, fett värt! Undrar om det finns typ bil-plattångar? Måste kolla det.

Vi har tagit roadtrips till bunn och bara varit ute o åkt typ, så sjukt mysigt!


Livet!


Den stora trygga vargen

Shoo!
Sitter här hemma på Lundgatan för första gången på länge haha, har inte varit här på typ 2 veckor mer än några minuter några gånger. Men det är fett mys här iallafall! Sitter o lyssnar lite på musik och har precis duschat. Väntar även på att Danne ska komma hit och bestämma sig om han ska med ner till stan eller inte.. Ska dra ut o äta med Adam och Sandra iallafall! Tror det blir O'Learys, men är inte säker haha. Vi får se! Den som lever får veta haha.
Orkar inte fixa håret eller sådär, men det blir säkert bra ändå.
Imorgon blir det Teoriprov för körkortet igen haha, Får hoppas på att klara det nu så att det blir körkort dåvaa. Kommer bli sjukt härligt med roadtrips osv.. Dör lite när jag tänker på det! :) Men nu ska jag dra mig härifrån, så ni får ha det så bra sålänge!
Sjukt go låt förövrigt som spelas mycket i högtalarna just nu!


RSS 2.0