Vad vill ni mitt liv?

Shoo alla snygga och inte snygga bloggläsare!
Just nu sitter jag på bussen hem mot Jönköping igen! Det blev stressigt igår men det var skönt att komma ifrån Jönköping en dag iallafall. However så var vi på Cissis studentmottagning! Träffade även Torbjörn o Filip där, Gooa saknade grappar från göötet haha! Har fått så gaalet dåligt minne på sista tiden, kommer utan tvekan att vara senildement när jag är 25. Känner bara att alkoholen medför massa negativt haha. Alltså känner ingen som har så dåligt minne som mig, folk lär ju tro att jag är helt körd haha. Typisk konversation mellan mig o random kompis:
R (Random) - Heeey Victor, Vad gjorde du igår?
J (Jag) - Shoo brushaan, Asså öööhhmmm.... Jag kommer faktiskt inte ihåg. eller joo jag var o grillade!
R - aahaaa brushan fan vad gött abow, Vem var du med mannen?
J - öööhh... jadu. Bra fråga! eehhhmmm,, Joo men med Random och Random! o nån blond brud!
R - Ahaa, vad hette hon då jaow?
J - Inte den blekaste. Kommer inte ihåg.
Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra senare faktiskt, missar ju skolan halvt idag också. Känns ovärt att gå dit nu när mina betyg är heelt fucked up och jag inte kommer kunna göra nånting åt det innan vi slutar. Har sån galen ångest över mitt jobbiga jävla liv just nu haha. Skulle egentligen åkt till Lager 157 med mamma idag, men det blev inte så av okänd anledning. Ska förövrigt ta o börja leta jobb på riktigt nu och inte bara ibland. Måste ha ett jobb, annars kommer mitt liv gå under totalt haha. Lagom bra.
Dagens wtf var dock när jag loggade in på facebook och såg det här haha.

Typ hej vad vill ni mitt liv?</3

Crazy days, Crazy nights.

Shoo bloggen!
Sitter just nu på bussen mot göteborg, ska bara dit över dagen eftersom att Cissi tar studenten! Fett kul, Grattis vännen<3 Ska förövrigt dit den 4e igen och även den 16e, dagen efter studenten! haha Galet. Det är då Daniel flyttar till göteborg, så dom ska festa den 15e också, men då är jag ju ute med klassen haha, woop! However så är det klassfest snart, den 1a. Festade även i helgen, både fredag o lördag, heeelt galna kvällar båda två. I fredags drog jag o ida ner på vätterstranden efter att ha varit på jönköpings marknad o chillat och solat lite haha. Sen på vätterstranden träffade vi Vira, Jonas och Jennie, och Massa mer. Träffade nån astrevlig tjej som hette rebecka som bjöd upp mig, Jonas och bulan i hennes lägenhet på östra haha, fett mys. Efter det så badade vi i vättern och tydligen så finns det film då det haha, vill dock veeerkligen inte se den filmen. Fick skjuts hem klockan 5 nånting av Danne.
Sen i lördags så firade vi pappa som har fyllt 50, Sjukt mysigt med tårta, presenter och god mat. Efter det så drog jag ner till vätterstranden igen fast med Adam, där träffade vi Sandra och Sara. Det var sjukt trevligt men det blev nog lite för mycket att dricka för mig egentligen, har tappat bort mina kalsonger sen den kvällen och jag badade helt ensam i vättern haha! drog vidare sen och sov till slut hos Sandra eftersom att jag inte kunde sova hemma. Tack haha!
På söndag drog jag upp det första jag gjorde o blev fotad på vätterstranden av Belinda haha! Lagom sliten men tror att bilderna blev bra iallafall! Tydligen ska jag, Jonas och Becka bli fotade på söndag också, ska bli kul! Efter det träffade jag älskade Erica o drog ner o grillade med henne och Headshot! hittade även Jonas och Rebecka på vägen dit så vi kidnappade med dom haha.
Fattar också att ingen orkar läsa såhär mycket text, men dom som gör det kan få en puss haha :*

And all these fairytales are full of shit.

RSS 2.0