Torka aldrig tårar utan handskar

Vi lever i ett samhälle där jag kan leva öppet som den personen jag är.
Det betyder inte att jag springer runt på stan i rosa kläder, sminkar mig och skriker i falsett, som många tror att bögarna gör. Det betyder att jag kan vara kär i en kille och öppet prata om det även om det inte är det första jag säger till folk. Har det alltid varit så? - Nej det har det inte. Allt blev bättre i gymnasiet när alla började mogna till lite, men innan gymnasiet var livet ett helvete, iallafall för mig.
Det hela började i lågstadiet, jag var runt 9 år när det började. Innan jag ens visste vad ordet "bög" betydde så kallade dom mig för det. Det jag menar med det här är att det har blivit bättre med åren, men det finns fortfarande mycket kvar att göra, speciellt i skolan. Om skolan kunde lära ut mer om homosexualitet så skulle många av fördomarna försvinna, När jag gick i skolan så trodde jag att jag var sjuk och att det var något fel på mig, och jag tycker att det är ganska självklart att om vi hade fått höra mer om sådant i skolan så hade jag inte trott så om mig själv. 
Vad fick man göra då för att ta reda på saker? Jo man fick sitta o söka på internet o försöka hitta folk som känner som man själv gör. Jag har flera kompisar som har åkt iväg och träffat personer som dom inte borde träffat för att dom inte visste bättre.
Hur jävla lätt är det att vara 14 år gammal, att inte känna sig själv och inte veta nånting och tro att det är nåt fel på sig själv för att man inte vet bättre. Hur enkelt är det att må bra när man blir mobbad i flera år för nånting man inte kan göra nånting åt? Det här är 2012 och det händer just i detta nu. 
 
Hade bara velat säga till mig själv som 15åring att det verkligen blir bättre!
 Håll ut, för det blir bättre, och du är en helt underbar människa precis som du är.
And its hard to know, and its hard to love when you're giving me such sweet nothing.

I wan't to show you the world

Eksjö är väldigt vackert på hösten, alla höstfärger och alla platser som inte liknar någonting vi har här hemma.
Det känns lite som att åka iväg norrut. Lite som norrland på sommaren är Eksjö på hösten. 
Alla färger och alla bortglömda pärlor, jag är så glad att jag får uppleva det här.

Rostlagning på för hög nivå

Tjäääna. Min hund och John blund gick precis o la sig i min säng och väntar på mig nu, så det får bli ett snabbt inlägg. Igår och idag har jag varit i Eksjö och tänkte laga lite rost på min bil med Markus och Mattias, det gick väl sådär.
Eller vad säger ni? Det ser ut som fula klistermärken hahaha.
Tänkte lägga upp resten av bilderna imorgon, Men Godnatt nu!

You will find me by your side

Igårkväll efter jobbet ringde Daniel och sa att han passerade Jönköping och undrade om jag ville följa med ner till Malmö och tillbaka, Så jag hoppade in i bilen och körde efter honom ner till skillingaryd för att parkera bilen där. Vi stannade till på en lastbilsparkering och bytte släp i Malmö och det var sjukligt kallt, Gick sen o la mig i sängen över honom haha. Att sen sätta mig i min frusna bil klockan 03.30 och behöva skrapa rutor när det sitter nåt freak o tittar på mig i bilen jämte var ju inte det skönaste jag gjort. + Att jag tappade min mobil så att batteriet flög ut, hur lyckas man?
Idag ska jag iallafall åka till Eksjö, När jag kommit dit så ska vi dra ner på roadtrip till Varberg! Awesome. Sen blir det fest och slipa rost på kvällen, kommer bli sjuukt kul. 
Men nu tänkte jag lägga upp lite bilder på våran sommarstuga från sist vi var där! 
Körde min stora kärlek i livet ut, Landsvägar hela vägen. åh.
Är det så konstigt att jag tycker så galet mycket om det här stället?

Godmorgon Vinter 2012

Sjukligt kallt ute och har nu fått skrapa rutorna 2 dagar i rad, snart är vintern här.
Välkomnar vintern med ett leende på läpparna!

It's true what you heard, im a freak, im disturbed

Himmelen är blå, rosa och orange. Det är en tidig onsdagsmorgon och jag skall strax bege mig mot jobbet för ännu en underbar dag på Råslätt. I högtalarna spelas Christina Aguilera - Your body på hög volym. Men vem vill läsa om vad jag har ätit egentligen? Here's some pictures of these past days.
Övergiven lada i övergiven stad, Soo fall 2012.

Im collecting sunlight for rainy days

Har varit på flykt från verkligheten så länge, men nu är det dags att växa upp. Det kommer aldrig mer bli på något annat sätt än det är nu, ingen slapp skola och ingen vila annat än på helgerna. Vet inte om jag är glad över att skolan är över, tror faktiskt inte det. Trivdes så galet bra på Jb och saknar det så galet mycket. Men life goes on och jag är jätteglad över mitt jobb iallafall, även fast det känns lite vemodigt att gå upp tidigt när man är förkyld och har ont i halsen. 
Har varit på platser som ingen vill vara på, har gjort saker som ingen vill göra.
Har sett saker som ingen vill se på och tvingat mig själv till saker ingen vill tvinga sig till.
Bilderna är tagna av Markus häromdagen på Jönköpings (kanske) finaste övergivna ställe. 
Vad tycker ni? :)
Men nu måste jag dra mig mot jobbet iallafall, så vi får höras senare ikväll eller imorgon kanske. Hoppas att allt är bra med er som läser, och att ni har en bra dag. Puss! :*

RSS 2.0