Brorsan skulle alltid sitta fram i bilen, den lilla del av stolthet han hade kvar

Om jag var liten igen skulle jag drömma mig från stormen, skulle drömma mig bort mot skärgården..
 
Idag har jag jobbat och slutat rätt sent så har inte hunnit göra så mycket mer än att komma hem och äta smörgåstårta :)
Kan ju iaf lägga upp lite bilder från dagen så ni får nånting att kolla på :)

And as I looked around I began to notice, that we were nothing like the rest

Holandia!
blabla bla bla..
Och idag har jag inte gjort alls mycket! Har Jobbat (självklart), betalat hyra (till mamma haha), Försökt att städa lite hemma, ätit soppa med vitlöksbröd (awesome), varit o handlat en sväng, träffat Adam och åkt runt lite i hans nya bil! En jättefin svart Saab 9-5 kombi, Ser precis ut som en civilpolisbil haha! 
Imorgon har jag planerat in en Lunch med Markus vid 11 nångång, sen vet jag inte riktigt vad som händer på eftermiddagen! Känns som att jag har bokat nånting men glömt vad det är haha. oops!
En bild från jobbet idag och en random bild från Öland i höstas! Åkte dit med Markus, Mattias, Emilia och Martina haha. Var awesome förutom massa gråt och bråk, en och en halv våldtäckt, spya och så vidare haha. Tänkte lämna detaljerna där!..

Om folk som kör kunde köra

Så hade världen varit en mycket bättre plats.
Speciellt om lastbilar inte försökte mosa än när man kör till jobbet o sådär :) Iallafall, just nu står vi och tapetserar våra spelkartonger med lappar, det blir jättebra! Och Igår var jag o solade en sväng efter jobbet, sen efter det så var jag ute o gick en stund med en kompis. Men det var trevligt!
 ikväll ska jag inte göra så mycket, kanske fika o sola o städa rummet + bilen haha :)

I crashed my car into the bridge

Holaaaaaaa!
Sitter här på jobbet och har fikapaus, kunde inte riktigt blogga igår pga tidsbrist! Men igår var en ganska händelserik dag haha, för att sammanfatta det kort så var jag och en kompis och åt trerätters på Jensens, ute o körde bil, krockade med en annan bil då vi väntade på att tåget skulle köra förbi, blev stannad av polisen två gånger på samma ställe, glömde låsa sommarstugan så jag fick åka ut dit klockan 01.30 för att låsa, fastnade i en backe och kom hem igen 03.30! Haha pallar inte, min vanliga tur alltså!

All in, ni mercy

Wooop!

Röda slag, röda andetag

God eftermiddag!
Står här i badrummet och ska precis hoppa in i duschen. Idag har jag tagit en lång sovmorgon och inte gjort nånting alls nästan! Det enda jag har gjort har varit att tanka mammas bil, tagit med ivar på en sväng i min lilla Mercedes och handlat mat på max på vägen hem. Skulle egentligen åkt iväg o shoppat med mamma men jag orkade faktiskt inte det idag haha. Ska ju dessutom börja fixa mig inför Natalies 20årsfest ikväll!! Ska bli jättekul, speciellt eftersom att jag inte har träffat henne på jättelänge. 
HAHA!
Fick denna skickad till mig häromdagen av en kompis, orkar inte!! Kommer vara såå jag ikväll! :)

Fredagspizza!

Tjääna bloggen!
Sitter på le pizzeria på öxnish och väntar på min Hawaii med sallad, pommes och sås! Godaste pizzan haha. Hann inte blogga igår för att jag var ute i Eksjö efter jobbet och träffade Markus och Mattias, vi var ute o gick vid nåt berg oc blev skrämda av två tjejer i mask haha, sjukt fina masker dock! Men men, ikväll ska jag träffa Erica och Becca och det blir nog myskväll eller utgång haha! Vi får se om det.. Men vi hörs senare!
Poss o kräm!

It's the place where the boy used to play

Godmorgon bloggen! Sitter här i sängen jämte min hund och dricker kaffe. Gjorde ju bara ett inlägg igår så tänkte skriva lite om gårdagen haha. Började bra med jobb osv, efter jobbet så kom jag hem till ett brev  som sa att jag helt random skulle få in 11 000 kr på kontot haha, varför händer inte sånt oftare? Sen åkte jag iväg o handlade lite med mamma, bokade in en massage tills nästa fredag, var ute o gick en sväng med Erica och sådär. Fick även besök på natten av två rådjur haha, så söta!!
Vad tycker ni om den nya tröjan föresten?! :)
Men nu ska jag dra mig mot jobbet faktiskt! Ni kan ju ta o lyssna på den här awesome låten sålänge :*
Ha en bra dag!!

You can't kill someone who's allready dead

Känner mig ungefär såhär just nu...

I just wanna feel this moment

Kan ni gissa vad jag gör just nu? ;)
Ska precis lägga mig i bubbelbadet med en ansiktsmask, en cider i ett vinglas och titta på en film en stund!
Älskar livet!

Hold your horses now

 
Goodmorning my dear!

Tänkte testa att blogga från min Xperia V och se hur det går, och än sålänge så går det ju jättebra! Får väl se när det är publicerat dock haha. 
Idag har jag inte hunnit göra någonting alls förutom att duscha, dricka kaffe, äta en yoghurt och köra till jobbet. 
Har även hunnit sjunga lite, haha!
Men nu ska vi jobba lite iallafall så vi hörs senare!

Drunk in the morning

Hola bloggen och alla 2 läsare!
Sitter här i sängen, dricker en cider och försöker reflektera över vad jag vill göra och vad jag vill uppnå här i livet, det låter lättare än vad det faktiskt är. Jag vill vara ung medans jag kan, vill dricka vin på sommarängar och åka cabriolet genom dalarna. Jag vill åka skidor i dom svenska fjällen och sola på en strand i turkiet. 
Det var ju ett tag sen jag bloggade, så tänkte uppdatera lite med några bilder!
Har hänt rätt mycket sen jag bloggade seriöst sist, Nytt år, Ny mobil, Festat massa, Shoppat massa, varit i Malmö, och Göteborg några gånger osv..
Tänkte försöka blogga lite seriöst nu ett tag iallafall! Får se hur det går! :)

Idag har jag iallafall jobbat, träffat Mandy, Vi åkte bara o åt en hamburgare fast ingen av oss var hungriga haha, sen släppte jag av henne vid Vip. Fick en Powerking som tack haha, så sött! Sen har jag bara solat en sväng, varit och handlat massa halloweensmink (!?) och två tröjor på MQ. Nu tänkte jag gå ut o gå en liten sväng med Erica innan jag ska sova, Ska bli jättemysigt! Älskar den tjejen. Godnatt! :)

Strutsägg, Vin, Schnitsels och gott sällskap

Hola bitchachos!
Sitter här i markus stuga i Eksjö och dricker vin, äter schnitzel och kollar på den öppna elden i brasan. Vi har precis lagat mat och varit o handlat, det här är andra dagen i rad som jag är här. Vi har blandat vinet med nån jordgubbsdrinksmix, firade livet genom att dricka champagne, Ätit Tacos och pizza, sovit i 13 timmar i ett sju grader kallt rum och älskat med Mathias. Wooooooooppppppp eheeh.
Nu slog markus sig själv i ansiktet så jag måste nog dra!
Men jag älskar er tre människor som följer min blogg, Püss!

RSS 2.0