(går)Dagens outfit!

Men det är alldeles för varmt för att blogga, kan inte andas och det är en halvtimma kvar nu. Dessutom dör min dator. Fml.
Går-dagens outfit inne på nån random affär i freeport! Men nu ska jag fortsätta med att dö här inne på bussen. Hejdå!

Norrland!

I somras vad jag, Danne och Tb uppe i norrland och mysteryshoppade en hel vecka! Det var grymt kul att se hur allting såg ut där uppe och vi såg hur många renar som helst! Riktigt coolt att se sånna stora djur gå vilda som harar här nere i småland! Det var så annorlunda och fint och jag vill verkligen ha en stuga där uppe när jag blir äldre. Saknar verkligen norrland just nu när man suttit o tänkt på allt. Vi gick exempelvis över till Finland från sverige på en bro i Karesuando. (sveriges nordligaste by) Dessutom besteg vi åreskutan och fastnade i en storm, så det tog flera timmar längre än det skulle ha gjort egentligen.
En ganska smutsig men väldigt fin ren.. heheheh!
Ska iallafall köpa en stuga där uppe sen när jag skaffat jobb och börjat tjäna lite pengar. Kommer aldrig att glömma den resan, allting var helt oförglömligt!
Men nu ska jag faktiskt gå o lägga mig om en liten stund! Är fett trött och kanske ska åka hem imorgon, Dessutom kanske jag o Danne ska åka till Freeport.
Men vi hörs imorgon! Sov gott!

Ibland känner man bara,

att det enda man vill är att dö.

This could be paradise

Hur många av er brukar inte ha mysmorgonar på helgerna? :)
Jag är ju ledig nu idag, och danne är i skolan. Han väckte mig typ klockan 05.50 och jag har inte kunnat somna om sen dess så jag har haft världens mysmorgon! :)
Militärfärgade mysbyxor och en stor jättemysig tjocktröja! Med sliten morgonfrisyr som pricken över I'et. 
Vill ni se?
Ni har inget val.
Och vad ska alla mina söta små bloggläsare göra ikväll?
Jag gissar på att ni kommer sitta hemma och spamma F5 knappen på min blogg för att se om jag lägger in nåt nytt inlägg.. Eller? haha själv ska vi nog ha chillkväll i daften ikväll! Har blivit mycket alkohol på sista tiden så det kan vara skönt med lite chill bara! :)
Sup lugnt ikväll, Varannan vatten! ;)

På väg till Göteborg!

Hejsan! Sitter nu på bussen på väg till mitt älskade Göteborg! Har inte varit där på lite över en månad, helt sjukt länge sen faktiskt. Så det ska bli skönt att få träffa alla igen o sådär! Stressade som en rabiessjuk apa till bussen, packade & fick hjälp att tanka av en tjej som ville betala min bensin haha ;p fett cute! Har typ tänkt på att tjejer älskar mig, och det är verkligen så.. haha :) Så betalade iaf bara 20 kr för hela tanken på moppen! Anyway, Om ni har missat det så har jag faktiskt höstlov nu, så jag kommer att stanna här tills troligen på tisdag. Kan bli mer eller kan bli mindre men vi får se! :)
Och eftersom att det är helt sjukt fint ute just nu så tog jag precis en bild!
Och så får ni en fett söt bild på mig o Ivar! :) haha fett och ofixat hår men vem bryr sig? Älskar dig vovven! :)♥
Men vi hörs senare, Kysshaj!

Åh gode gud..

Sitter i skolan just nu och försöker stå ut i dom nästa 5 minuterna av lektion tills det är rast, då ska Jag, Ellen & Julia springa iväg och köpa en kaffe innan vi fortsätter att arbeta på våran dokumentärfilm! Hannes är tyvärr inte här idag, men känner på mig att den kommer att bli väldigt bra! :)
Espressohouse's Mochalatte är stört god! :)<3

I can never leave the past behind.

I skolan just nu, sitter och jobbar med en uppgift om alkohol och en varningstext typ. Carro är inte här just nu, så jag fick göra en uppgift med en bild på henne haha. Fett fin blev den! ;) Anyway, Ska iallafall till Espresso house sen, har blivit helt beroende av kaffe! Måste dricka minst 4 koppar varje dag, annars typ somnar jag haha..
Men nu ska vi springa iväg på lunchen, Kysshaj!
Stört sexig bild från den gamla kameran föresten, bjuder på den! :)

Nu är det höst..

För ungefär en vecka sen så kom första frosten hit till Jönköping, och i min Nikon hade jag slut på batterier. Så jag tog ut min gamla kamera i ren desperation och till min förvåning blev det grymt bra makrobilder! Ni ska få se några iallafall! :)
Måste väl endå be om ursäkt för dom galet stora texterna i bilderna, men blev sjukt nöjd över dom och vill inte att någon ska stjäla dom :) Puss!

Låt honom få veta att inget är som förr.

Idag har jag umgåtts med syster Hs, Adam och hans flickvän Linnea! Vi tog en kaffe och åt lite på mc donalds haha! Fett med mys :) Igår var jag föresten i skövde en sväng med Mamma & Danne som köpte en bil där, Sjukt söt blå Volvo V40 :) stört skön o åka i. Men anyway så lägger jag upp bild på den nån annan dag haha. Har annars bara fyllt på mobilen så att jag har internet i lägenheten o sådär, men ska endå sova nu typ!
Godnatt på er!
Här har ni dessutom en sjuukt skön låt att somna till♥

Han har bränt alla möjliga broar, han har sänkt alla tänkbara skepp.
Han har kallat dig äckliga hora, han har tillochmed spräckt din läpp!

Can you turn it down?

Hey där!
Sitter här i lägenheten och klockan är inte ens 9, fett lame! Daniel har sprungit iväg för att springa en stund och han väckte mig vid 06 typ helt utan anledning. Men whatever jag ska sova sen igen haha!
Tänkte iallafall ge er lite bilder från i Onsdags och torsdags!
Och nu alltså till den sista bilden,
Alltså det var så sjukt, Jag och Mandy var hemma hos Mandy och tog en kaffe och pratade lite och sådär, asmysigt! :) Sen tänkte vi gå ut lite och gå till Aynur och när vi gick förbi en typ lokal eller nåt i ett hus, så bara sprang det ut nån kille rakt ut därifrån, förbi oss och sen hoppade han bara upp i ett träd!? helt random typ! haha sen bara drar han fram en kikare och kollar på folk med den!?
haha herregud..
hääydåå

Hon är bäst, försök att överträffa det jaow!

Grymmaste låten och fetaste sommarbilden!
Känns inte alls att man saknar sommaren nu när det är regnigt, grått, kallt och blåsig ute nu! Vill bara åka iväg till nåt varmt härligt land och sola och bada. Ska nog boka in en resa snart till Aiya napa typ, bara festa o sola och mysa!
Usch varför bor vi i kalla sverige?
Sommaren 2011,
Kommer aldrig att glömma allt!<3

Psykologi nu annars, Kyss! <3

Its allways darkest before the dawn

Victor Wallin
Ett namn som för dom flesta betyder någonting. En fjortis, ett emo? En störd kille som inte klarar av att ha tråkigt, En störd kille man aldrig har tråkigt med. Ego, omtänksam, vad vet jag? 
Alla har fördomar, och dom flesta vet vem jag är. Dom flesta har sett mig någon gång, på en buss, på en fest, på a6 eller på krogen? På internet, på youtube, på facebook?
En kille som syns och sticker ut lagom mycket.
Glad kille som lever livet!
Köss!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0