One day baby, we'll be old

Igår var jag på en begravning, det var vackert. Dagen innan det spenderade jag pengar på en ny shorta inför begravningen och innan det satt jag 7 timmar på en buss hem ifrån Mora. Bara några timmar innan vi hoppade på bussen satt vi i vandrarhemsrummet och njöt av livet. Vi drack vin och spårade i en stad där det var tystare på dagen än på natten i Jönköping, och allting avslutades precis där vasaloppet varje år slutar.
Eksjö stadsfest var också underbart, helt underbart. I en vanligtvis lugn och tyst stad var det bara galet mycket folk och hög volym. Härliga människor och fina artister! Blev anklagad av polisen för att ha stulit en rosa cykelhjälm med små apor på och vinglade fram på kullerstensgator. Livet.
Bästa människorna som gjorde min resa helt underbar! ♥

Men nu ska jag gå o lägga mig en stund till och sova i två timmar, för att sedan ro kanoten (mammas volvo) ut mot bondstorp med Jakob. Ska bli mysigt att komma ut o se hur allt ser ut nu när det var länge sedan jag var där. Kanske tar med mig lite fika så kan vi sitta nere på bryggan o kolla ut över sjön. Hur skönt låter inte det?

Soligt och molnigt.

Shuu alla söta läsare!
Jag har det bra här i solen i trädgården med apelsinjuice och kaffe här bredvid mig. Min käre bror fyllde år igår och det var trevligt! Grattis till honom. Har själv fyllt 19 år nu också, Grattis till mig! Har varit i Göteborg, och hemma. Har varit på kurser på arbetsförmedlingen och har fått besked om att jag åker till mora den 27e aug. Galet trevligt! Sen så har jag även varit i malmö hos min älskade moster, det var sjukt mysigt! Dom har världens finaste hus typ i arlöv, dör på det. Me want så att säga. Jag har även inhandlat en ny dator! Den är asmysig och svart o fin, den jag sitter o skriver på nu haha.  Fett bra prestanda dessutom! :) Imorgon ska vi fira mig, mamma och Wille dessutom, sen blire eksjö stadsfest med bästa markus den 24e, och kanske göteborg den 25e i tills den 26e haha. Snabbvisit osv.. Kul att läsa om vad jag gör osv.. Men ändå, sen blire begravning tyvärr den 30e på mammas födelsedag..
Vila i frid Barbro! :(
 
Kommer dessutom troligen bli nästan två veckor i norrland i september om jag inte fått jobb då, och ner till malmö innan det, den 1a september haha. Blir sjuuukt, men älskar att resa så det är awesome! Nångång där hade jag tänkt att åka ner till barcelona också och hälsa på min älskade föredetta granne Erica som flyttar ner dit IDAG! Sjukaste någonsin, vem ska jag nu gå ut o gå med på kvällarna och mysprata med haha :( Mitt liv är över.
Nämnde jag att jag hade klippt mig föresten? 
Före:
Efter:
Tycker det blev helt okej, lite för kort kanske haha! Men annars så är jag nöjd :*
Nu ska jag dock fortsätta sola o sen ska jag dra in o städa, träffar nog min älskade mandy ikväll hihi.
Puss på er! :)

RSS 2.0