B(r)us kul!

Shoo alla härliga människor där ute!
Sitter på lektionen och har precis redovisat bilderna om mitt hem. Gick bra och tror att läraren blev nöjd :)
Jag, Liz och Aynur har jobbat tillsammans på denna uppgiften och det gick göörbra! Vi skulle ta en bild som liknar en målning haha, blev inte alls likt men det blev sjukt härligt ljus i bilden! La till lite brus också, älskar brusiga bilder!
Sen att bildkvaliten på blogg.se är grymt bra är ju en annan sak..
Snart slutar vi iallafall och då ska jag åka hem och plugga lite tror jag, ska övningsköra också typ. Hade faktiskt tänkt att hoppa av bussen vid högskolan och gå från munksjön hem, för att det är så grymt fint ljus där runt halv 4 och jag har min kamera med mig så kanske kan få nån fin bild eller två! Vore trevligt haha. laame!
Men nu ska jag fortsätta jobba lite i skolan, puss :*

Confidence

Shoo! 
Tänkte bara säga att jag är bra som jag är, och det är ni också!
Finns så sjukt många som mår dåligt varje satans dag för att man har sånna krav på sig själva och från andra, och tycker det är äckligt jobbigt.
ALLA är bra som dom är, Fattat, Comprende, Kapisch? Tack.
Alla har inte perfekt hår, Perfekt näsa eller det perfekta leéndet. Alla har inte perfekt kropp eller perfekta öron.
Men huvudsaken är faktiskt att Ingen är perfekt, och alla är bra precis som dom är. 
Jag har varken perfekt hud, kropp, näsa eller leende, men jag är nöjd med mig själv, eftersom att jag är den jag är och ingen annan kan vara mig. Dessutom är jag jävligt bra på att vara mig själv faktiskt.
Oredigerad bild från i somras!
Ingen är perfekt och alla har saker med sig själva som dom inte är nöjda med, men se till helheten istället och försök att inte störa er på småsaker så ska ni se att livet faktiskt blir lite enklare och roligare att leva! Men hur som helst nu så ska jag fixa en ansiktsmask nu och sen ska jag dra ut o gå med Adam en stund! :)
Om ni vill så skulle jag kunna fixa lite tips för bättre hy och sånt som får en själv att känna sig mycket bättre i sig själv typ,
tipsa er om lite produkter och saker man kan göra hemma typ som inte behöver vara så dyrt.?
Skriv i kommentarerna isåfall! Puss o hörs senare :*

English B House Literature

Hello my dear friends. Jag sitter här på engelskan och skriver om engelsk Literatur från 1900 talet och lyssnar på musik som inte är från samma århundrade. Har haft en härlig chillhelg och inte alls haft tid för att blogga tyvärr..
Har fixat massor med Dannes bil o sådär, Fixat extraljus och försökt få den att starta, så nu funkar den perfekt!
Pluggat lite körkorts teori, varit på en körlektion och kört världens sötaste lilla audi! Gick jättebra och vi övade på att fickparkera typ, så det är typ inga problem nu då :)
Sen har jag typ bara druckit massor av kaffe typ och varit ute o gått! Fett trevligt haha :)
Tänkte bara ge er 2 grymt översköna låtar också så att ni orkar med måndagen haha, Puss på er! :*

Rakt&Lockigt

Shoo!
Har precis städat, diskat och varit och handlat haha, Victor le desperate housewife typ! :)
Tänkte bara visa lite skillnad på lockigt och rakt hår nu, Körde på lockigt idag liksom. Har oftare rakt hår än lockigt även om lockigt är mitt naturliga och det kan faktiskt vara riktigt fint ibland typ.
Idag och i förrgår haha,
Igår var jag verkligen inte nöjd med mitt hår så tar en bild från förrgår istället haha! Men nu ska jag dricka kaffe med hela familjen! Puss på er :*

Hej hej hej jag är bara 14 år.

Sho bloggen!
Sitter i skolan vid mitt favoritbord i bytingen haha, har rörlig bild med mina giirls!
Bloggade ingenting igår men hade inte riktigt tid, var o shoppade lite med carro typ, blev ett par Jeans som ska bli skjorts och en blårandig T-shirt! Sen på kvällen träffade jag adam en stund, vi gick hem till hans syster och hennes flickvän som bakade väärldens godaste muffins haha, fett mys!
Sen iallafall så har jag varit på trafikskolan idag, gick inge vidare då min handledare hade brutit benet så jag fick inte köra nånting haha.. men men! Ska boka in en ny tid snart iallafall. Köpte dessutom söötaste Grythandsken och underlägg haha!
Iallafall så hittade jag några gamla bilder idag, tänkte ge er en gammal + en från idag haha
Den sista bilden är på min nya grythandske haha, fett söt juu! Men nu ska jag gå ut o gå med Adam o Ida så kan inte skriva mer haha, Puss!

Morötter, Kaffe & Vatten

Shoo bloggen! Sitter i skolan och äter morötter med Snyggmandy!
Man blir faktiskt brunare av morötter om ni inte visste det? och man får grymt mycket finare hud av vatten! Ska försöka dricka minst 1,5 liter vatten om dagen i fortsättningen just för min hud.
Kaffet bara för att bli pigg och för att det är sjukt trevligt såklart! Lyssnar även på denna gryymma låten just nu!
Lite gammal, men åh så bra!
Jag och snyggmandy på bilden! Tycker massor om dig tjejen<3
Men vi hörs senare allihopa, shoo :*

Namnsdagar

Shoo!
Jag är lite udda faktiskt, Har tre namnsdagar på 8 dagar i Januari! 20e, 22a och 28onde :) Så gårdagen firade vi med semlor hela familjen och Jag o Danne byggde en grymt fin snögubbe haha! :))
Nu sitter jag dock med lite hårfärg i håret och försöker få några slingor att bli finare än dom var innan, haha jättenormal morgonsyssla klockan 6 på morgonen...
Men nu ska jag skölja ur håret o dra till skolan haha, Ha det! :)

Jag går i dagar i tröjan du hatar

Hej alla fina läsare!
Sitter hemma idag med en kopp kaffe i handen typ, har kollat på film och tagit en långpromenad med Daniel och sen bara tagit det lugnt typ, fett skönt faktiskt.
Har faktiskt inga planer för kvällen, får väl bli att träffa nån och bara chilla typ.
Asså orka vinter, det har snöat hela dagen! Jag vill ha sommar typ nuuu. Fml.
Men anyway så måste jag ut med min lilla hund nu! Bilden är från i somras, saknart<3 och Låten under är helt sjukt gryym! <3 Men ha det bäst :* Hörs imorgon!

Pluggdate!

Shoo snyggingar!
Sitter på Bernads konditori och pluggdate'ar Carro! :) Sitter o diskuterar och skriver om det mexikanska drogkriget som förövrigt gör mig sjukt irriterad haha, men ska fortsätta nu! Puss :*

Ny design! Vad tycks!?

Sho!
Sov över ute hos Jakob inatt, Fett trevligt! :) Vi var uppe på hans ladugårdsövervåning och inspekterade haha, har planer för den nu till sommaren! Ska bara lyckas komma upp dit, vågade inte riktigt igår haha! Fett feg, men men! :)
Nu ska jag strax hoppa in i duschen, Sen ska jag fixa mig och dra ner till stan för att möta upp carro på en pluggfika@Georges! Ska bli fett mys :)
Sålänge kan ni ju bara lyssna på denna låten, helt grym! Har verkligen fastnat för mashup internationals remixer haha, Älskar deras remix av jag kommer! Men vi hörs senare!
Albin Gromer - Tillsammans (Mash Up International Remix) by Mash Up International

Men juste, Föresten!

Too school for cool!

Sho brushan!
Sitter här i skolan bredvid älsklingsCarro, Sov över hos henne inatt, var fett mysigt! :)
Har haft en as chill dag i skolan med Projekt och företagande och religion typ, har gjort fetaste Karma religionen med Amanda och Aynur! Sen har jag typ varit och kortat min klocka som jag fick i julklapp, blev fett bra! :)
Bilden har finaste Carro tagit, Lätt min nya profilbild på facebook haha! :) Tack älsk!
Men men, slutar ju snart skolan och då ska jag troligen dra ut till Jakob på landet en sväng, bara chilla o ta det lugnt typ! Fett mys. Men vi hörs senare, Puss!

Shopaholic!

Hej alla söta människor! Idag har jag sett ut som en fjortis hela dagen. Testade ett nytt vax typ, (hej jag använder aldrig vax annars, men however) och det var fett lätt att aplicera, Så det började bra. sen ba klibbade det ihop och gjorde mig fjortis hur jag än gjorde med håret. Tack gud.
Do you wanna be my fjortisboy?
Iallafall så har jag haft en awesome dag i skolan och med mamma efteråt! Var asmys att träffa Älsklingscarro och alla mysiga människor i klassen och sen gick jag och mamma o shoppade på a6 i flera timmar haha! Sjukt trevligt :)
Köpte en skinnjacka till mamma, som passade bättre på mig, ett par skidbyxor och ett linne till mig. Sen en stor tröja till daniel och mig typ, XL, Fett stor och fett mysig haha! :)
Kan ju bara säga att byxorna var fett mycket snyggare i verkligheten haha! :)

Tidiga mornar, sena nätter

Shoo alla härliga snygga människor därute!
Sitter här i soffan i lägenheten, gick upp vid kvart över 4 imorse och drack kaffe så jag har la ingen chans att somna om haha, men det är gött ibland att gå upp tidigt! :) Tänkte faktiskt slå på stort nu och göra nånting kreativt nu när man endå är vaken så pass tidigt innan skolan, så vi får väl se om det blir nån skillnad på håret! :)
håhåå Jag saknar värmen! Bilden är tagen i början på hösten, när det fortfarande gick att gå till skolan i bara T-shirt! Hade gett vad som helst för lite värme just nu! Var ju ett tag sen man hade så långt hår haha :)
Men vi hörs senare, Kyss :*

Hej videoinlägg!

Tror inte jag behöver säga så mycket mer kanske! Im baaack!

Jag älskar dig

Du betyder så sjukt mycket för mig älskade Caroline! Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig, saknar dig som få!
Finaste vännen jag har, bättre vän går inte att hitta!


RSS 2.0