Inte bara ett ansikte med ett leende på läpparna

För 2 år sedan sa jag till mig själv när jag satt inne på toan i skolan och grät att jag skulle göra Vad som helst för att bli populär och få vänner. Jag sa till mig själv att jag skulle skita totalt i skolan och bara försöka få vänner, så att jag skulle slippa att gå ensam och utan vänner. Allt jag ville var att bli som alla andra. Jag ändrade hur jag pratade, jag visade inte hur jag mådde utåt, jag gick till stans dyraste frisörsalong och klippte mig, jag färgade håret, jag klämde alla finnar jag hade i ansiktet och började göra ansiktsmasker, Jag började dricka ofta, för ofta. jag började röka egentligen bara för att följa med folk ut på rasterna, jag gjorde saker jag egentligen inte vågade göra, jag blev av med oskulden bara för att jag inte ville vara oskuld. Jag gjorde allting som mina föräldrar sa att jag inte skulle göra och trodde att det skulle hjälpa mig att bli populär. 
I slutändan vet jag inte om det var värt det.
Jag blev populär (definitionsfråga) och social, jag fick massor av vänner och det är inte bara jag som ringer till folk och frågar om dom vill umgås längre. Däremot så har jag gjort så galet mycket som jag egentligen inte har velat och jag har mått så galet dåligt under vissa tider. Dessutom sitter jag här nu med ett samlat betygsdokument utan högskolebehörighet och ångrar mig för att jag inte får nåt jobb och inte kan söka till högskolan.
Var det värt det Victor?
 
13.35 ska jag iallafall träffa denna fina flickan imorgon på stationen här Göteborg!
Har saknat henne massor och det kommer bli fett mysigt ha henne här! :)
Dessutom jag som har tagit denna otroligt fina bild på henne! :)
Visst är hon fin min lilla Mandy? 

This ship will carry our bodies safe to shore

Shoobrää!
Sitter här i soliga Göteborg och lyssnar på hög musik medans jag försöker göra situps! Går sådär hahaha. Idag har jag bara typ lagat massa blodpudding och solat! :) är Gaaaalet fint väder ute så har precis kommit in från att ha sprungit i 45 min! Känner mig lagom duktig. I helgen var vi iallafall på Öland som sagt, stannade till i borgholm och åt på en fin restaurang och köpte sedan glass och gick i hamnen o kollade på fina stora båtar osv.. Var helt galet mysigt verkligen! Så sjukt vackert på öland dessutom. Juste, sen sov vi på vandrarhem! haha gud. Vi orkade inte köra hela vägen hem så vi stannade o sov på nåt vandrarhem på nåt ställe som jag inte kommeri ihåg vad det hette. Men det var.. en upplevelse iaf. Golvet var grönt och alla affischer på väggarna var från 70-talet, men det var nog rätt mysigt endå. Det blir ju lite vad man gör det till :)
Sen dess har jag typ bara njutit av vädret, sökt jobb och tagit det lugnt.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!
 
Dog precis. Mycket.

Men har han jobb, Har han ens nån gymnasiepoäng?

Shoo alla glada och oglada killar och tjejer och allt däremellan!
Sitter här i Göteborg och avnjuter en kopp nybryggt kaffe framför "fråga Olle dokumentären", fett mysigt hahaha! Har precis varit och handlat lite på hemköp vid selma lagerlöf, galet roligt att gå helt ensam o handla men vad gör man? Måste verkligen skaffa vänner här haha! Men men, Igår var jag iallafall en bit utanför halmstad med familjen o fiskade krabbor. Vi gör det varje år så det var asmysigt :) Vi åt även buffé på en astrevlig kinarestaurang och hela dagen var jättetrevlig. Passade även på att sola lite på kvällen på en klippa, helt fantastiskt vackert där.
Imorgon åker jag till öland med Danne över helgen, ska bli asgött! Ska försöka ta med kameran så att jag kan ta lite bilder också till er. På tal om bilder, här är lite bilder från idag(den översta bara haha) och igår! :) 
Så vi hörs nog när jag kommit hem från Öland! Ha det bäst mina fina läsare :*

Sommarstugehäng!

Shoo ävärybödy.
Sitter här i jkpg och ska precis åka ut till min sommarstuga i bondstorp, ska bli galet mysigt. Den är inte riktigt färdig än, det enda som fattas är typ "mitt" rum och badrummet, men allt annat är klart i princip. Om ni inte förstod det så har vi byggt den själva! ehehe händig pappa typ. 
However så var gårdagen galet awesome! Vart först väckt av mamma fett tidigt som sa att jag skulle till arbetsförmedlingen haha, jag ba blöööh men jag drog dit iaf, Hade ett superbra möte med nån ungdomshandledare! Han var astrevlig och gav mig fett med info. Good! Sen var jag hos tandläkaren, o hon sa att jag inte behövde laga en tand som dom hade tänkt o laga, också fett gött haha.
Efter tandläkaren drog jag ut till Eksjö för att träffa Markus! Var aastrevligt verkligen, vi var på Dollarstore (haha åh) och såg denna supersöta kossan haha, vet inte hur länge jag garvade åt den. så galet söt hahaha!
Sen var vi på "Trästaden", asså Eksjös centrum typ. Det var fett mysigt o vi tog en sushi och kaffe på en jättemysig chinarestaurang som låg precis vid en bäck i ett gammalt trähus. Sen åkte vi runt massa i Eksjö o kollade på Markus gamla sommarstuga osv.. :) Tog en kaffe på Campingen och pratade tills klockan var typ halv 12 på natten. Awesome dag som måste göras om! Men nu måste jag åka iallafall, Ha det bäst! :* 

Gothenbuurg

Shoo alla älskade vänner och ovänner!
Jag sitter här i Göteborg som vanligt, Gick upp runt 15 idag och är fett seg haha, borde diskat o dammsugit o massa idag men jag pallar verkligen inte det än. Så har kollat massa film istället och sådär. Dom senaste veckorna har jag gjort så galet mycket på så jag vet inte ens hur man ska kunna få plats med allt i ett inlägg. Det är fredagen den 13e idag och jag har inte bloggat sen 7e juni. Då gick jag fortfarande i skolan och hade inte tagit studenten, jag hade inte gått ihop med "D" igen, jag hade inte flyttat halvt till Göteborg, Jag hade inte varit med om alla helgalna fester och allt mys på stränder osv.. 
Mitt liv flyter på som arbetslös haha, försöker göra det bästa utav det och söka jobb så ofta jag hinner. Försöker även att hinna med att vara i Jönköping så ofta jag kan hos mina kära vänner och min familj. Men ville huvudsakligen bara säga att jag lever! Får se hur ofta jag hinner blogga nu, men det löser sig nog haha.
And here's some pictures for you!
Alla bilder utom den första bilden har fina Belinda tagit!

RSS 2.0